Produse pentru mărgăritare ferragamo (2)

Apa de Monsieur - Parfum

Apa de Monsieur - Parfum

Inspirat de distileria Maine Gaillard, elegantul Eau de Monsieur oferă parfumuri autentice. Amestecul de Patchouli și Lemn dulce îți oferă un elixir rafinat cu note lemnoase, picante și gourmet. 20% parfum Capacitate: 100 ml Utilizare: Pentru bărbați Fabricare: 100% fabricat în Franța
NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. „O HARMONIE SUBTILĂ DE LEMN DE SANTAL, CAISE USCAȚI ȘI CIUPERCI. ACESTĂ FINĂ ȘAMPANIE VOLUPTUOASĂ SE ÎNTREȚINE ÎN GUST CU O LUNGIME SUPERBĂ.” PATRICE PINET, MAESTRU DE CAVĂ ASAMBLARE Este cognacul pe baza căruia toate celelalte din categorie sunt judecate. Creat în 1910, pentru a celebra relațiile noastre cu primul împărat al Franței, Napoleon este un amestec de Grande și Petite Champagne învechite până la 20 de ani, care oferă arome de lemn de santal, caise uscate și ciuperci. NOTE DE DEGUSTARE Arome echilibrate pentru o armonie perfectă Un cognac bogat în arome este un cognac care dezvoltă multă finețe. Terroirul, viile, butoaiele și anii de maturare sunt elemente care definesc specificitățile fiecărei arome și de aceea aducem la fiecare etapă a elaborării cognacurilor noastre toate îngrijirile necesare pentru exaltarea lor. Calitatea cognacurilor Courvoisier este recunoscută la nivel mondial și recompensată regulat în diverse competiții internaționale de băuturi spirtoase (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Lemn de santal Această aromă bogată și dulce provine din contactul dintre lemn și cognac. Cu anii, aroma foarte clară de stejar devine mult mai complexă și delicată. Cais uscat Distilarea pe drojdie aduce și mai multă profunzime, complexitate și note sublime care amintesc de aroma dulce a caisei uscate. Ciupercă Această aromă provine din condițiile perfecte de umiditate ale cramelor noastre în care toate calitățile noastre superioare îmbătrânesc. CUM SĂ O DEGUSTAȚI Sec: Cu o astfel de abundență armonioasă de arome, Courvoisier Napoleon merită să fie degustat sec, impresia sa finală complexă rămânând în gură cu putere. Este obișnuit să se creadă că cognacul trebuie consumat dintr-un pahar cu bol, dar pentru a aprecia bogăția aromelor sale, recomandăm un pahar în formă de tulipă. Forma sa permite aromelor să se dezvolte pe deplin și să domine alcoolul. Experimentați cu aceste două tipuri de pahare, diferența va fi evidentă. Asociere cu preparate: Aromele și parfumurile Courvoisier Napoleon se asociază perfect cu brânzeturi cu gust puternic, cum ar fi Parmesan sau altele mai ușoare, cum ar fi Beaufort sau Gruyère. RECOMPENSE MEDALIE DE AUR DUBLĂ San Francisco International Wine Competition 2007 MEDALIE DE ARGINT International Wine and Spirit Competition 2006